QW Keepers Training
/

MAKE YOUR INCREDIBLE SAVE!

 

Hockey Biografie Quintijn Warneke

Als 9-jarige ben ik begonnen met hockey bij hockeyclub DMHC 'De Graspiepers' in Drachten. Hiervoor heb ik een paar jaar op voetbal gezeten en was daar al keeper. Vanaf de D-elftallen heb ik zes jaar in de TOP-klasse gekeept.

In 2007 ben ik bij MHC Zutphen gaan keepen. Naast het keepen zelf, ben ik toen begonnen met het geven van KeepersTraining. Mede onder leiding van Hans van Loon heb ik hier drie jaar ervaring opgedaan.

Met mijn HAVO-diploma op zak ben ik gaan studeren in Den Haag. Bij HC Klein Zwitserland heb ik mijn trainingservaring uitgebreid en heb ik mezelf ontwikkeld. Het jaar erna ben ik gaan studeren in Leeuwarden, hier heb ik ook zelf training gegeven en heb ik ervaring opgedaan onder leiding van Ger Diekstra.

In 2016 heb ik bij de KNHB de introductiecursus KeeperTrainer gevolgd, gegeven door Carel van der Staak. In oktober 2016 ga ik de cursus voor gevorderden volgen.

Mijn ambitie is om uit te groeien tot één van de bekende Hockey KeepersTrainers in Nederland en wellicht daarbuiten.


Er is altijd een drang naar perfectie in mij, maar plezier gaat hoe dan ook voorop. Dit is te bereiken door middel van een sfeer met gezelligheid en humor. Ik zie graag dat keepers met plezier keepen en met hun ervaring nog meer plezier krijgen in hun eigen spel.